Επιστροφή προς τα ... μπρος!

Επιστροφή προς τα ... μπρος!

ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ

ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ
ΝΑ ΘΕΜΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΙΣΌΤΗΤΑΣ

Αποανάπτυξη-Τοπικοποίηση -Αυτονομία- Άμεση Δημοκρατία-Ομοσπονδιακός Κοινοτισμός

Τον Μάιο του 2020, μια ομάδα περισσότερων από 1.100 υποστηρικτών της «Αποανάπτυξης», υπέγραψε ένα μανιφέστο καλώντας τις κυβερνήσεις να αδράξουν την ευκαιρία και να στραφούν προς ένα «ριζικά διαφορετικό είδος κοινωνίας, αντί να προσπαθούν απεγνωσμένα να θέσουν ξανά σε λειτουργία την «καταστροφική ανάπτυξη». Η Συνδημία του κοροναϊού δείχνει ότι θα χρειασθεί να γίνουν μεγάλες αλλαγές, αν δεν θέλουμε να πάμε στην κατάρρευση! Ειδικά για την μετά-COVID Ελλάδα: Για να ξεφύγει η χώρα από τη μέγγενη των χρεών, από την φτωχοποίηση και το πολιτισμικό αδιέξοδο, καθώς και από την κατάθλιψη και την μεμψιμοιρία στην οποία έχει πέσει ο πληθυσμός της-ιδίως μετά το σοκ της πανδημίας και τον εγκλεισμό του στα σπίτια- θα χρειασθεί, μετά το πέρασμα της καταιγίδας, να αναπτερωθεί το ηθικό του μέσα από μια στροφή προς μια ενδογενή παραγωγική ανασυγκρότηση . Εφαλτήρας μπορεί να γίνει ο αγροδιατροφικός τομέας και στη συνέχεια ο μεταποιητικός ένδυσης- υπόδησης, ο ενεργειακός και ο ήπιος ποιοτικός τουρισμός να την συμπληρώσουν. Είναι μια εναλλακτική στη σημερινή κυρίαρχη κατεύθυνση, που δεν χρειάζονται κεφάλαια, ξένες επενδύσεις, χωροταξικά σχέδια, υπερτοπικές συγκεντρώσεις, μεγαλεπήβολα και εξουθενωτικά μεγέθη και ρυθμούς. Η κατεύθυνση της Αποανάπτυξης-Τοπικοποίησης -Αυτονομίας- Άμεσης Δημοκρατίας-Ομοσπονδιακού Κοινοτισμού θα μπορούσε να είναι η διέξοδος για την χώρα, στην μετά-COVID εποχή!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


Αξιότιμοι αρχηγοί των κομμάτων

Ενόψει των κρίσιμων επαναληπτικών εκλογών της χώρα μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απαίτησή μας να τοποθετηθείτε ειλικρινά και ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές και απαντήσεις που υποτιμούν την νοημοσύνη μας, επάνω στο πολύ σοβαρό θέμα των χημικών αεροψεκασμών, ένα φαινόμενο που απασχολεί και ανησυχεί ιδιαίτερα, εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιους ψηφοφόρους σας.
Η δική σας τοποθέτηση είναι σημαντικότατη για εμάς, γιατί βάσει αυτής θα διαμορφώσουμε σαφή εικόνα ως προς την απόφαση της ψήφου μας, σε μια χρονική στιγμή υψίστης ιστορικής σημασίας για το έθνος μας, την ανεξαρτησία του, την ελευθερία μας !

Εκτός από το θέμα της εφαρμογής του μνημονίου και όλα τα υπόλοιπα επιτακτικά και πιεστικά ζητήματα που μας ταλανίζουν τόσο καιρό εμάς τους Έλληνες ,το θέμα των χημικών αεροψεκασμών ,είναι ένα κορυφαίο ζήτημα που άπτεται όχι μόνο της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας, αλλά και αυτής της ίδιας της ζωής μας ιδιαίτερα της ακριβής ζωής των παιδιών σας αλλά και των δικών μας παιδιών!

Διαπιστώνουμε τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο της εφαρμογής του μνημονίου η χώρα μας να βάλετε καθημερινά από αεροπλάνα που ψεκάζουν χημικές ουσίες, οι οποίες σε λίγα λεπτά καταστρέφουν το χαρακτηριστικό γαλάζιο του ουρανού της πατρίδας μας, μετατρέποντάς το σε θολό άσπρο, επιφέροντας πολλές φορές ραγδαία επιδείνωση του καιρού είτε με υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας είτε με πτώση αυτής, αταίριαστη και αφύσικη με τον καιρό που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει, συνοδευόμενη με ακραία καιρικά φαινόμενα!!

Πολλοί επιστήμονες παγκόσμια έχουν ασχοληθεί με το θέμα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις αυτών στην ανθρώπινη υγεία. Οι συνέπειες δηλώνουν σωρευτικές, επέρχονται με τον καιρό, με την σταδιακή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά εξίσου καταστροφικές και για ολόκληρο το περιβάλλον. Οι ισχυρισμοί ότι οι αεροψεκασμοί πραγματοποιούνται με πρόσχημα τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου καταρρίπτονται με πολλά επιχειρήματα, μελέτες και υλικό που έχουμε στην κατοχή μας, το οποίο αποδεικνύει το αντίθετο και πως εξυπηρετούν πολιτικές, κοινωνικές γεωπολιτικές και άλλες σκοπιμότητες.

Η απόδειξη ύπαρξης του στρατιωτικού συστήματος H.A.A.R.P. προυπόθεση για την λειτουργία του οποίου αποτελούν οι χημικοί αεροψεκασμοί ,συνιστά σοβαρότατη απειλή για το περιβάλλον, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην ανθρώπινη ζωή,αφού έχει την ικανότητα να παρέμβει στη διαμόρφωση του κλίματος, να επεμβαίνει στο εσωτερικό της γης δημιουργώντας ακομη και σεισμούς βάσει προγράμματος.

Οι έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από την παγκόσμια κοινότητα (στην οποία περιλάμβάνονται και πολλοί επιστήμονες) που αντιτίθεται στους χημικούς αρεοψεκασμούς και σε οπλικά συστήματα όπως το H.A.A.R.P. δείχνουν ότι η απειλή δεν αφορά μόνο στο περιβάλλον και την υγεία μας αλλά και την Εθνική κυριαρχία. Τα συστήματα αυτά έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να χειραγωγούν τον καιρό κατά βούληση, αλλά να ενεργοποιούν ηφαίστεια, να προκαλούν σεισμούς ακόμη και τσουνάμι. Έχουμε άπειρα στοιχεία και παραδείγματα για όλα αυτά που μπορούν να τεκμηριώσουν τις θέσεις μας. Κρυμμένοι καλά πίσω από την προπαγάνδα/τρομοκρατία της Κλιματικής Αλλαγής, τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ακραία φαινόμενα σ' όλον τον κόσμο που αποτελούν όχι μόνο απειλή για λαούς και περιβάλλον αλλά και μέσον εκβιασμού. «'Ελέγχοντας την τροφή, ελέγχεις λαούς» είχε πει τη δεκαετία '70 ο Χ. Κίσσινγκερ ενώ ταυτόχρονα ο Μπρεζίνσκι δήλωνε στο σύγγραμμά του "Between two Ages" «'...όσο ενοχλητικό κι αν είναι για κάποιους η χρησιμοποίηση του περιβάλλοντος για την χειραγώγηση προς εθνικό όφελος, η τεχνολογία που θα μας επιτρέπει μια τέτοια δυνατότητα θα εξελιχθεί στις επόμενες δεκαετίες...'»

Με αγωνία λοιπόν παρατηρούμε ότι αυτή η τεχνολογία όντως έχει εξελιχθεί, και ήδη εφαρμόζεται με εξαιρετικά δυσοίωνες προβλέψεις για το αύριο. Οι δυο τελευταίοι σεισμοί στις γειτονικές μας χώρες Ιταλία και Βουλγαρία μας κάνουν ιδιαίτερα ανήσυχους, καθώς πια κανείς δεν γνωρίζει πότε κάποιο από τα 'ακραία' φαινόμενα είναι δημιούργημα της φύσης ή βίαιης επέμβασης αυτής της τεχνολογίας πάνω σ' αυτήν.

Ως πολίτες της Ελλάδας απαιτούμε να πληροφορηθούμε όλη την αλήθεια.
Δε δεχόμαστε να γίνουμε πειραματόζωα σε ένα πείραμα με αβέβαιες επιπτώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

1.Ζητούμε να πάρετε θέση ΟΛΑ τα κόμματα πάνω στο θέμα αυτό προεκλογικά και πως προτίθεστε να το αντιμετωπίσετε.

2 Να δηλώσετε αν συμμετέχοντας στην επερχόμενη κυβέρνηση είστε διατεθειμένοι να συνεχίσετε την εμπλοκή και συμμετοχή της πατρίδας μας σε τέτοιου είδους προγράμματα.

3.Να υπάρξει εκτενή ενημέρωση των πολιτών και να γίνει έρευνα και μελέτες για την αξιολόγηση της ήδη υπάρχουσας ζημιάς που έχει υποστεί τόσο το φυσικό περιβάλλον όσο και η ανθρώπινη υγεία.

4.Να γίνει πλήρης αξιολόγηση και αποτίμηση του συνολικού κόστους όλων αυτών των προγραμμάτων τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από πλευράς ζημίας σε ανθρώπινο κεφάλαιο και όλου του οικοσυστήματος.

Προειδοποιούμε ότι κάθε προσπάθεια από μέρους σας, αποσιώπησης και διακωμώδησης του ζητήματος αυτού, σας καθιστά αυτόματα στην συνείδησή μας συνυπεύθυνους ΚΑΙ συνένοχους.

Η Κίνηση Ενάντια στους Χημικούς Αεροψεκασμούς που απαρτίζεται από χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα, αποφασίζει ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ να επιλέξει κόμμα προς ψήφιση βάσει των θέσεων, απαντήσεων και δεσμεύσεων που θα δοθούν πάνω σ' αυτό το τεράστιο θέμα.Αποτελεί για όλους εμάς υψίστης σημασίας και προτεραιότητας ζήτημα, αφού άπτεται της υγείας του περιβάλλοντος αλλά και αυτής της Εθνική μας κυριαρχίας.

Σε αναμονή των θέσεων σας,
Μετά τιμής

Πανελλήνια Κίνηση Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών

Παραθέτουμε συλλογή υπογραφών με την απαίτησή μας να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα για τους ψεκασμούς αεροσκαφών:

http://www.gopetition.com/petition/43857.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου